Hancock Beer

Stand: E-02

overskrift

Hancock Beer ​Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle ​Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølssmag og afrundet humlekarakter. Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer. ​Hancock Beer fåes på 33 og 70 cl. flasker og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr. fustager..

Berthelsen En klassisk dansk guldøl (Dortmunder) brygget på pilsnermalt. Farven er smuk gylden med et luftigt og fast skum. En fyldig øl med en langvarig efterfølgende behagelig bitterhed. IBU er ca. 35, dvs., mere end den normale pilsner fra Hancock. Når man øger tilsætningen af malt, må der balanceres med mere humle. Lagret køligt (omkring 0°) i 75 dage. En udsøgt guldøl til alle festlige lejligheder og gode frokostretter. Øllet kan også hamle op med kraftige marinader og syrlige dressinger.

Tysk pilsner: En lys og tør pilsnerøl, med markant humlebitterhed og indslag af DMS. Det hårde og sulfatrige vand i Nordtyskland gør at øllet har en mere kantet og humlebitter profil end de tjekkiske pilsnere.

Information

Stilart: Lys lager - Tysk pilsner

overskrift

Alkohol: 6,3 %

overskrift
overskrift

Udstiller

Smag andre øl fra Hancock Bryggerierne

Avanceret søgning
[ug_unik_standplan]