Hancock Black Lager

Hancock Black Lager Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle ​Hancock Black Lager er som vore andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl. På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl, Høker Bajer.​ Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager. Hancock Black Lager fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 og 30 ltr. fustager​.

Berthelsen Hancocks bud på det som tyskerne ville betegne som en Dunkelbier. Maltprofilen er 100% lagermalt, der giver øllet den mørke lød. Der er fin karamelsødme i anslaget efterfulgt af en meget behagelig bitterhed. Black Lager har en bitterstyrke på 25 IBU. Øllet lagres 90 dage ved lav temperatur. Black Lager er ideel til frokostretter som mørbradbøf med bløde løg og dansk bøf med spejlæg.

Münchener dunkel: En münchener dunkel skal være mørk maltet med ristede, men ikke brændte noter. En god münchener er fyldig, maltet og blød, mens en dårlig er sød og vammel.

Information

Alkohol: 5 %

overskrift
overskrift

Udstiller

Smag andre øl fra Hancock Bryggerierne

Avanceret søgning
[ug_unik_standplan]