Standplads: D-11, D-15

overskrift

Falkoner er en flot, dyb gylden øl, der har fine duftnoter af citrus, lime, grapefrugt, abrikos og passionsfrugt fra den humle, vi har brugt. Du vil også kunne fornemme noter af banan, som stammer fra den belgiske ale gær, vi har tilsat øllen. Smagen er krydret, fyldig og frugtig og du vil kunne smage mange af de samme noter, som du kunne dufte. Alt i alt er den en frisk og sommerlig øl, der gør sig godt i godt selskab på en dejlig sommerdag.

Nydes bedst til: Falkoner passer godt som velkomstdrink sammen med en snack. Den smager også dejligt sammen med de mere sarte, men dog stadig smagfulde, retter. Det kan være retter med fx kylling eller svinekød. Fordi den er så dejlig læskende, går den også godt sammen med de mere fede retter som burger eller pizza. Til slut vil den også passer godt til gedeost og de mere fede desserter så som Créme Brûlée.

Priser: Guldmedalje i 2021 til Frankfurt International Trophy

Type: New England IPA

Farve: Gylden

Sødme: 4   Fylde: 4   Bitterhed: 1   Syrlighed: 3

New England IPA: En tåget pale ale med kraftig frugtig karakter, uden den typiske bitterhed som forbindes med IPA. Stilarten og eksemplerne bør nydes så friske som muligt.

Information

Stilart: IPA (India Pale Ale) - New England IPA

Alkohol: 5%

Udstiller

Ørbæk Bryggeri

overskrift

Udskænket på

overskrift