Sort eller Hvid (White Stout)

En øl der er skabt, for at skabe en illusion og positivt forvirre sanserne. Hvid = en gylden ale Sort = noterne findes ofte i mørkere øltyper, såsom portere og stouts.

Stand: C-07

overskrift

Signatur bryg for året 2021. Det sidste bryg i 2021 på Det Lille Bryggeri blev: Sort eller Hvid og fortæller historien om, hvad mit hjerte har været fyldt af i 2021. Sort eller Hvid er en markering og afspejling af, hvordan jeg har set verden i 2021, både som bryggeriejer, men også som menneske i en kaotisk verden. Corona har sat et stort aftryk på samfundet, og jeg har oplevet, året 2021 være mere sort og hvidt end 2020 var. Vi er alle blevet stillet overfor en masse valg, uden de store muligheder for at vælge en mellemvej. Disse valg skaber desværre en stor splittelse ude i samfundet, og i særdelshed på de sociale medier. Jeg oplever, til min store glæde, at mit øl ofte bringer folk sammen, og skaber samhørighed, og mit håb er, at denne øl også vil skabe glæde og sammenhold. Husk at kærlighed til øl altid kan skabe positive oplevelser.

Selve øllen: En øl der er skabt, for at skabe en illusion og positivt forvirre sanserne. Hvid = en gylden ale Sort = noterne findes ofte i mørkere øltyper, såsom portere og stouts.

Facts for nørder: Øltype: Denne øl er ikke en bestemt øltype 2 typer malt (Pale Ale, Munich) 2 typer humle (Columbus, Ekuanot) Tilsat: Kakao skaller & kakao nibs fra Friss-Holm chokolade, kaffe fra Just Coffee & Tonkabønner. OG: 1.080 FG: 1.012  9% vol. alkohol. IBU: 34 EBC: 30 Indhold 0,5l.

Ingredienser: Vand, Bygmalt, kakao skaller, chokolade nibs, kaffe, humle, Tonkabønner og gær.

Stout/porter

Information

Stilart: Stout/porter

overskrift

Alkohol: 9 %

overskrift
overskrift

Udstiller

Smag andre øl fra Det Lille Bryggeri

Avanceret søgning
[ug_unik_standplan]