Standplads: C-17

overskrift

Stærk kaffestout

Skovlyst Owl er en kaffestout, der brygges på det familieejede La Goudale-bryggeri. Øllet er så stærkt, at det smagsmæssigt næsten glider over i likørens verden med noter af portvin og Kahlua-likør.

I vores Vintage Selection-serie hylder vi skovens dyr, og for 2022 har vi valgt den smukke, og desværre alt for sjældne, ugle som navn og motiv. En ugle gør ikke meget opmærksom på sig selv, og det manifesterer sig i Owl med en blød bitterhed. Samtidig er uglen en stærk jager – et intenst rovdyr, som jager om natten.

Derfor står en intens kaffekarakter, skabt af Arabica-bønnen, frem i den bløde stout, der som natten, har en mørk karakter. Det har vi blandt andet opnået ved at bruge flere forskellige chokolademalte – og så har vi ellers fundet en spændende sammensætning af specialmalte, byg og hvede.

 

Kompromisløs øloplevelse

Skovlyst Vintage Selection er en produktserie, der er kendetegnet ved en speciel gæringsproces og lang lagringstid, der sikrer øllet en stærk smag. Vintage Selection blev lanceret i 2016, og udgangspunktet for serien var at skabe en kompromisløs øloplevelse. Det er stadig ambitionen i dag, hvor vores eksklusive årgangsøl hellere skal købes i dag end i morgen – pludseligt er det for sent.

 

Læs mere om Owl her →

Stout

Information

Stilart: Stout

Alkohol: 10%

Udstiller

Skovlyst

overskrift

Udskænket på

overskrift