Tak for din booking af stand til Ølfestival 2023

Vi er meget glade for, at rigtig mange udstillere, både “gamle” og nye har bestilt stand til Ølfestival 2023.

Vi glæder os til maj måned og vi er i fuld gang med at markedsføre Ølfestivalen på diverse platforme og vi håber også, at I vil dele jeres deltagelse på jeres egne sociale medier.

Er du ny udstiller på vores ølfestival, så er det vigtigt, at du får dig oprettet som bruger, så I kan ses på udstillerlisten på ølfestival.dk – udstillere 2023.

Klik her nedenfor:

Har du deltaget på vores ølfestival tidligere og inden for de sidste 4 år, så vælger du nedenstående link. Her kan du også gense videoerne og se hvordan du logger på og uploader øl.

Indberetning af diverse til jeres deltagelse på Ølfestival 2023

 1. Strømindberetning
  Jeres standplads er de rå kvadratmeter. I designer/bygger selv jeres stand op. Skulle I ønske at leje inventar, er vores gode samarbejdspartner: www.holmud.dk altid klar til at hjælpe jer.
  For os er det vigtigt at vide, hvad I medbringer af udstyr, som kræver strøm.
 2. Parkering ved Lokomotivværkstedet.
  I skal selv betale for parkering og det kan gøres enten via en af de gængse parkeringsapps eller ved brug af automaterne.
 3. Afterparty – fredag den 12. maj.
  Vi vil som sidste år holde en efterfest fredag efter lukketid fra 23-02, kun for udstillere. I den forbindelse kan I bestille natmad, Chili con carne til en pris af 50,00 kr. pr. kuvert. Afregningen for dette kommer med i slutafregningen.
 4. Salg af dine varer.
  Vi gentager muligheden for at du kan sælge flasker, mechandise oa fra din stand. Tilmelding til dette finder du i nedenstående link

OBS! Du skal være logget ind for at kunne se links!

Forudbestilling af mad

Som udstiller kan du bestille mad til dig og dine medarbejdere. Man kan vælge sandwiches og/eller varme måltider. I har fri adgang til kaffe,te, øl og vand i ølfestivalens åbningstider. Vi åbner for forudbestilling fredag den 20. januar 2023. Se menukortet her:

​​​​​​​Forudbestilling af entrébilletter til dine gæster

Du kan som udstiller kan bestille entrébilletter med rabat til dine egne gæster. Som en ekstra service, skal du kun betale for de gæster, hvis billetter bliver scannet. Du kan bestille til alle 4 sessions. Pris:160,00 kr. ex. moms. Vi afregner med jer efter Ølfestivalen
Vi åbner for forudbestilling fredag den 20. januar 2023

Hvis I har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Mandag – fredag 9-12 på telefon 45823400
​​​​​​​eller pr. mail:

Højt Skum og Godt nytår – Rie Sørensen, Ølfestivalkoordinator

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)