Dagens menu
Til jer, der har bestilt mad på forhånd
Nakkekam pocheret i humlelage med flødekartofler og salat
Vegan-curry med ris, saftig tomatsalat, spinat og spicy chutney
Natmaden er Chili con/sin carne (bliver serveret 23.20 i Blok A).
Mangler du natmad?
Vi har et meget begrænset antal natmadsbilletter tilbage. Så har du ikke fået bestilt natmad, skal du henvende dig i udstillersekretariatet.
Afvejning af poletter efter hver session
Ved at få dine poletter afvejet efter hver session er du med til at give os værdifuld viden om vores gæsters færden på Ølfestival 2023.
Ingen musik i hallen
Det er, grundet CODA, ikke tilladt at afspille musik fra standene, når hallen er åben for gæster.
DEM BØR DU KENDE PÅ ØLFESTIVAL 2023
Vibeke Charlotte Petersen
Udstiller-sekretariatet
Kim Hyttel
Udstiller-sekretariatet
Rie Sørensen
Festivalkoordinator
Kasper Mundt-Nielsen
Redaktør for Ølentusiasten
Helene Withington
Kommunikation & markedsføring
Dan Grau
Fotograf
Gruppeledelsen ved Ølfestival 2023
Landsbestyrelsen i Danske Ølentusiaster
HUSK
Jeres følgere på sociale medier er potentielle gæster. Få dem med! Lad os tagge og hjælpe hinanden. Del vores opslag på sociale medier eller lav jeres egne, som vi kan dele. TJEK gerne jeres øl på ølfestival.dk siden og se, om I har skrevet de rigtige alkoholprocenter.
ABC og fakta for udstillere 2023
Standplanen
Mandag – fredag 9 -12 på telefon 45823400
eller pr. mail:
Højt Skum
Rie Sørensen, Ølfestivalkoordinator