Hjælp os med at skabe en fastastisk festival!

Hvis I udfylder dette spørgeskema med nogle ord om jer – og ikke mindst jeres gode øl – og samtidig giver os adgang til nogle få billeder, så sørger vi for, at både I og vores allesammens Ølfestival får noget positiv omtale.

Vi kan melde om godt gang i billetsalget og vi har nu også åbnet for at gæsterne kan forudbestille mad.

Har du husket at oprette dig som udstiller på ølfestival.dk?

Klik her nedenfor:

Der er nu åbnet for indberetning af diverse til jeres deltagelse på Ølfestival 2023

1.Strømindberetning.
Jeres standplads er de rå kvadratmeter. I designer/bygger selv jeres stand op. Skulle I ønske at leje inventar, er vores gode samarbejdspartner: www.holmud.dk altid klar til at hjælpe jer.
For os er det vigtigt at vide, hvad I medbringer af udstyr, som kræver strøm. 

2. Parkering ved Lokomotivværkstedet.
I skal selv betale for parkering og det kan gøres enten via en af de gængse parkeringsapps eller ved brug af automaterne.

3. Afterparty – fredag den 12. maj.
Vi vil som sidste år holde en efterfest fredag efter lukketid fra 23-02, kun for udstillere. I den forbindelse kan I bestille natmad, Chili con carne til en pris af 40,00 kr. pr. kuvert. Afregningen for dette kommer med i slutafregningen.

4. Salg af dine varer.
Vi gentager muligheden for, at du kan sælge øl, mechandise oa fra din stand. Tilmelding til dette finder du i nedenstående link. 

Forudbestilling af mad

Som udstiller kan du bestille mad til dig og dine medarbejdere. Man kan vælge sandwiches og/eller varme måltider. I har fri adgang til kaffe,te, øl og vand i ølfestivalens åbningstider. Se menukortet her: 

Forudbestilling af entrébilletter til dine gæster

Du kan som udstiller bestille entrébilletter med rabat til dine egne gæster. Som en ekstra service, skal du kun betale for de gæster, hvis billetter bliver scannet. Du kan bestille til alle 4 sessions. Pris:160,00 kr. ex. moms. Vi afregner med jer efter Ølfestivalen. Inden du bestiller: send mail til  og få tilsendt en unik billetkode til dig.

Hvis I har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Mandag – fredag 9-12 på telefon 45823400
eller pr. mail: 

Højt Skum – Rie Sørensen, Ølfestivalkoordinator