Sådan plejer vi i Danske Ølentusiaster at råbe sammen i kor, når vi vil fejre noget vildt godt. Og det skal vi sammen med jer om to dage. Vi kan røbe, at vi har rundet 6.000 stks i forsalg, og det er vi ret stolte af for tallet stiger støt time for time.
Her ser I en lille gruppe af de frivillige, nemlig Gruppeledelsen, som sammen med jer, er med til gøre Ølfestivalen til noget helt specielt.

De står i spidsen for hver deres ansvarsområde, som samlet set får Ølfestivalen til at køre rundt.

I ølfestivalens åbningstid vil de og de 200 andre frivillige have røde veste på. Det betyder, at de på “arbejde”. Dem kan I altid spørge om hjælp og info hos. Dog har vi en regel om, at man ikke må smage på øl hos en udstiller, når man har rød vest på. Så er I orienteret om det.

Vi har en del aktiviteter på Ølfestivalen i år. Vi lægger ‘studie’ til: “Ord om Øl”, “Lad mig Smage”, og “Der er et Øldigt Land”.

Der er håndbrygsbattle i Blok A , lørdag 1. session mellem Herlev og Køge. Publikum stemmer mellem deres 2 øl.

Kl. 14.30 samme sted lørdag kåres DM finalen i Håndbryg af Danske Øldommere. Begivenheden streames live. Ølruterne er tilbage igen i år, og man kan som gæst gå tur med en ølguide.

Så alt i alt bliver det en forrygende ølfestival.
Velkommen til jer alle!

HUSK

Jeres følgere på sociale medier er potentielle gæster. Få dem med! Lad os tagge og hjælpe hinanden. Del vores opslag på sociale medier eller lav jeres egne, som vi kan dele. TJEK gerne jeres øl på ølfestival.dk siden og se, om I har skrevet de rigtige alkoholprocenter.

ABC og fakta for udstillere 2023

Standplanen

Mandag – fredag 9 -12 på telefon 45823400
eller pr. mail:

Højt Skum
Rie Sørensen, Ølfestivalkoordinator

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)