Ølfestival 2024: Udstillernyt 10

Endnu engang tusind tak for, at I var med til at gøre Ølfestivalen til noget ganske særligt for alle de mange gæster, som kom i år. Når I bakker op om Ølfestivalen, er det med til at sørge for udbredelsen af det gode øl til de mange mennesker, der stadig er tidligt i deres ølrejse.

Giv os feedback

Vi vil meget gerne høre jeres mening om Ølfestival 2024. Hvad synes I om tilmelding, mad, hjemmeside osv. Vi har lavet et spørgeskema, som I bedes besvare, og til sidst kan I også tilføje jeres egne kommentarer.

Tilbageblik på Ølfestival 2024

Vi kunne igen lægge hus til DM i Haandbryg, og det håber vi på at kunne gentage til næste år. Håndbryggere og ølentusiaster går hånd i hånd. Det så man også med Brew Battlen mellem sidste års vindere fra Herlev, der dystede mod Aalborg. Herlev vandt igen.

I samarbejde med beerbloggers.dk og Meny kunne vi også afholde, hvad vi tror er, Danmarks største blindsmagning. Det ene formål var at finde den bedste pilsnerøl, der er bredt tilgængelig i supermarkederne. Det andet formål var at sørge for underholdning i pauserne mellem sessionerne for dem, der ønskede dette. Det var der 120, der gjorde. Vi håber, at endnu flere melder sig til næste år.

Ølruterne, som vi har udviklet på i noget tid, var også en stor succes med masser af uddelte forslag til ølture og en rigtig god trafik på vores hjemmeside Ølfestival.dk., som også er med til at lave god PR for jer og jeres øl.

Højdepunkter fra Ølfestival 2024

Ølfestival-glassene var i år ændret efter ønske fra vores gæster. ​​​​​​​De nye glas blev delvist sponsoreret af Meny, hvorfor deres logo var at finde på siden af glasset.

I år havde vi et samarbejde med tre food trucks i haven. De var en overraskende stor succes, og både food trucks og gæster var glade for den nye mulighed. Det skal vi helt sikkert gentage.

Flere af vores gæster kom i flotte skjorter eller andet med ølmotiver, ligesom der var farverige hæklede glasholdere – bl.a. disse to, som vandt to billetter til næste års ølfestival for det kreative indslag.

En uheldig udstiller vågnede efter en lang aften op med et dørhåndtag i lommen. Dør og håndtag er efterfølgende blevet genforenet.

Missede du dette års Ølfestival?

Så skriv dig allerede nu dato’en for 2025 bag øret. Billetsalget starter på Øllets Dag, og Ølfestivalen finder igen sted i Lokomotivværkstedet (KBH) d. 16. & 17. maj 2025.

​​Når vi kommer frem til oktober, forventer vi at åbne for booking af stande. Vi sender jeg besked om det inden.

ABC for udstillere

[ug_unik_standplan]