Ølfestival 2024: Udstillernyt 8

I dag er dagen, som vi har ventet på. Festivalledelsen gik i gang med planlægningen af denne ølfestival i juni sidste år, så det er et længe ventet event, som nu løber af stablen.

Vis jeres nummer

I har lagt meget tid i at fortælle om jer selv og jeres øl på ølfestival.dk, så gør det nemt for gæsterne at finde jer ved at vise jeres standnummer, som I har fået udleveret ved check in (eller selv har medbragt).

Session-poser til poletter

Vi prøver i år noget nyt, som vi meget håber på, at I vil støtte. Læg alle jeres poletter i de poser, som I har fået udleveret. Der står sessionnavn på hver pose. På den måde kan vi lave en større statistik over hvor mange poletter, der bliver brugt på hver session.

Ingen musik

Det er, grundet CODA, ikke tilladt at afspille musik fra standene, når hallen er åben for gæster.

Tak for i går

Til jer, der deltog i torsdagshyggen, så håber vi, at I føler, det var en god start på ølfestivalen. Vi synes i hvert fald, at det var hyggeligt.

“Jeg leder efter Miranda”

Får du den henvendelse fra en gæst, så er det fordi, de er i en situation, de ikk kan komme ud af.

Følg dem op til Udstiller-sekretariatet eller tag fat i en af vores frivillige, som vil hjælpe dem.

Danske Ølentusiasters landsbestyrelse er til steder under ølfestivalen, hvor de bl.a. vil komme rundt med kaffe og småkager til udstillerne under sessionerne.

Du er også altid velkommen til at bare at hilse på. De er (fra venstre) Niels Torm, Martin N. Diedrichsen, Finn Slemming, Theis Bressendorf, Helle Larsen, Thomas Ostenfeld Lindal og Niels Antonsen.

Sjov på SoMe

Jeres følgere på sociale medier er potentielle gæster. Få dem med! Lad os tagge og hjælpe hinanden. Del vores opslag på sociale medier eller lav jeres egne, som vi kan dele. Tjek også gerne jeres øl på ølfestival.dk siden og se, om I har skrevet de rigtige alkoholprocenter.

Genveje

Upload af øl

I kan stadig nå at lægge øl op, så alle gæsterne på forhånd kan se det kæmpe udvalg. Brug nedenstående link til upload.

[ug_unik_standplan]