Ølfestival – Udstillernyt 1

Udgivet mandag d. 30 aug 2021

Kære udstiller Tak for dit køb af stand til Ølfestival 2021 i Lokomotivværkstedet 22. – 23. oktober 2021. Sommeren er over os, og Danmark er åbnet igen. I har sikkert travlt med at brygge øl og få det ud i sommerlandet. Der er fuld gang i billetsalget til festivalen, og ligeledes går standsalget godt. Vi […]

Kære udstiller

Tak for dit køb af stand til Ølfestival 2021 i Lokomotivværkstedet 22. – 23. oktober 2021.

Sommeren er over os, og Danmark er åbnet igen. I har sikkert travlt med at brygge øl og få det ud i sommerlandet. Der er fuld gang i billetsalget til festivalen, og ligeledes går standsalget godt.

Vi åbner nu for, at I kan oprette jer i vores ølfestivalguide, som ligger på ølfestival.dk

Herinde kan I fortælle om jer selv. Og om kort tid kan I lægge billeder og beskrivelser ind af de øl, som I medbringer på Ølfestivalen og meget mere.

Hvis I har et logo, så brug det i oprettelsen, så kommer det til at se bedst ud på ølfestival.dk, hvor alle tilmeldte udstillere vises i en karrusel på forsiden.

Disse beskrivelser bliver blandt andet brugt på vores sociale medier. Hvilket betyder, at I først indgår i vores annoncering af festivalen på de sociale medier, når I har udfyldt skemaet.

Kom i gang i udstilleruniverset

Tidligere udstillere: Login her

Ny udstiller: Kom godt i gang her

Der er ikke nogen udstiller endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.