I kan nu:

  1. Indberette hvad I medbringer af udstyr, der kræver strøm. Forudbestilleparkeringskort og ekstra udstillerarmbånd + tilmelding til salg af jeres egne varer til gæsterne. Vi tager et gebyr for det, som dækker blandt andet leje af bemandet telt og udleveringsmærker. Til gengæld foregår salget i år fra jeres egen stand.
  2. Forudbestilling af entrébilletter med rabat til jeres gæster til alle 4 sessions. Kontakt og få tilsendt en personlig kode til bestilling af billetter.
  3. Forudbestilling af mad til jer selv; til frokost, aften og i pauserne mellem de to sessioner fredag ​​og lørdag.​​​​​

Alle bestillinger (mad, parkering, gæstebilletter og gebyr for varesalg) afregner vi med jer efter Ølfestivalen, modregnes jeres poletomsætning.

Markedsføring

Markedsføringen af ølfestivalen er i fuld gang og vi poster nu nærmest dagligt på de sociale medier om hvilke stande/udstillere man kan møde på ølfestivalen og hvad man kan se frem til at smage, når man kommer som gæst.

Brug gerne nedenstående billede, hvis I vil dele med andre, at I deltager på ølfestivalen.

Opret dig i ølfestivalguide

Vi har åbnet for, at I kan oprette jer i vores ølfestivalguide, som ligger på ølfestival.dk, og det er der allerede mange af jer som har gjort. Vi mangler lige at få de sidst ankomne med.

Herinde kan I fortælle om jer selv. I kan lægge billeder op, videoer og beskrivelser af de øl I medbringer. Det giver gæsterne en rigtig god mulighed for at forberede sig på deres ølfestival-oplevelse til maj.

For de senest tilmeldte udstillere, så skal I bruge linket længere nede “Ny udstiller” Opret jer med mail og password. Og derefter er I klar til at redigere på jeres egen side i ølfestivalguiden. Hvis I har deltaget før, så ligger jeres informationer allerede derinde og I kan hente det frem til dette års ølfestival.

Hop ind i udstilleruniverset på ølfestival.dk ved at klikke på et de to udstillerlinks neden for.
I ønskes alle en god weekend og påske.

Hvis I har spørgsmål eller andet, er I altid velkommen til at kontakte os på: