Standplads: D-22

overskrift

Etableret i 1868 i nærheden af slottet (Castle) in Beloeil. Castle Malting® er det ældste malteri i Belgien, og et af de ældste i verden. Kendt for at fremstille malt af den bedste kompromisløse kvalitet.

Castle Malting® benytter og vedligeholder de gamle belgiske traditioner, der har været anvendt i århundrede indenfor maltning .Castle Malting® ledelsen, er lykkedes med at skabe en unik virksomhed, der er i stand til at fremstille de produkter, bryggeri hele verden efterspørger.

Ligesom vores forfædre gjorde før i tiden, så udvælger vi meget nøje den maltbyg, der er velegnet til de forskellige typer af malt vi fremstiller. Vores maltbyg bliver dyrket i Frankrig, Holland, England, Tyskland, hvor maltbyg af den bedste kvalitet fremstilles.

Kombinationen af den traditionelle 9 dage maltning, vores nye produktionsapparat, og sporbarheden gør, at vi sporer din malt fra mark til pallen hvor malten bliver leveret på. Det er din garanti for den bedste malt.

Vi tilbyder et bredt sortiment af malt til alle øltyper og whisky typer, selv til de mest kreative bryggere og destillerier . Vi har mere end 100 typer basis- og special malt, fra de helt lyse typer, til de helt mørke. Vi har malt fremstillet på byg, hvede og andre korn sorter. Vi producerer basis- og special malt. Vi fremstiller også malt efter dine egne specifikationer, ligesom tørverøget malt er en del af vores faste sortiment.

Vores moderne produktionsapparat gør os i stand til at udvikle og producerer et fuldt sortiment af karamel og ristet malt typer. De er alle kendetegnet ved den bedste smag og aroma.

I dag har Castle Malting® det bedst mulige ry blandt de krævende belgiske bryggere. Castle malt fra Castle Malting® er succesfuld eksporteret til mere end 3600 bryggeri i mere end 147 lander i hele verden.

Deltager på

overskrift

Castle Malting har ikke oprettet nogen øl endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.