Danish Trade Company

Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

DTC blev etableret i 2019, og vi importerer og sælger en masse spændende og prisvindende varer fra det meste af Europa, her i blandt Craft øl fra Kroatien og Irland.

Vores øl bliver solgt i udvalgte speciel forretninger (bla. Fish and Beer udvalgte Skjol burne forretninger) samt Tastyshop.dk

Kroatisk håndværk, repræsenteret af Craft bryggerierne, Medvedgrad Pivovara, samt Zmajska Pivovara, begge beliggende i Zagreb. Velsmagende Craft øl på flasker og fustage.

Irsk Craft Øl, fra bryggeriet Hope, der er beliggende i udkanten af Dublin. Vi har jo alle brug for lidt ekstra “Hope” i disse tider. Godt øl på dåse og fustage.

Vi laver smagskasser på øl og en masse spændende gavekurve indeholdende kvalitetsprodukter inden for olier, chokolade, trøfler og nødder og meget mere. Hos os kan du også leje et fadølsanlæg uanset om det er til din private fest eller det er til den næste firmafest. Vores anlæg er “plug and play” uden brug af ekstern kulsyre, og er med 1 eller 2 haner.

Skåål!

 

Kontakt os

Find os

overskrift

Deltager på