Det Lille Bryggeri

Årets Bryggeri 2023, 2022 & 2020 er med på øl festivalen. 56 forskellige øl på 1 stand.

Smag øl fra Det Lille Bryggeri

Avanceret søgning

Stand: C-07

overskrift

Det Lille Bryggeri blev i 2020, 2022 & 2023 kåret til årets bryggeri af Danske Ølentusiaster. En hæder som er tilfaldet bryggeriet og René Hansen grundet bryggeriets  høje kvalitet og store udvalg af øl, hvor der er plads til at være eksperimenterende men også at brygge de klassiske stilarter. Det Lille Bryggeri har igen i år et stort og bredt udvalg af øl med både på flaske og fad. I år er der også mange nyheder indenfor fadlagret øl.

Det Lille Bryggeri er et lille bryggeri beliggende i Bringstrup ved Ringsted. Bryggeriet drives og ejes af René Hansen der har brygget øl siden 2005. Det Lille Bryggeri brygger kvalitetsøl i små mængder, mellem 400-1400 L. af hver øl. Alle øl er ufiltreret og upasteuriseret.

Jeg ønsker, at give dig den bedste oplevelse med min øl. Derfor gør jeg meget ud af, at vælge de bedste råvarer, give øllet de bedste forudsætninger under processen, for efterfølgende at kunne give dig den optimale nydelse. Der er rigtig mange spændende øl med igen i år 60 øl, hvoraf 12 er fadlagret.

Rigtig god fornøjelse

René Hansen Det Lille Bryggeri

 

Aktiviteter hos Det Lille Bryggeri

[ug_unik_standplan]