Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

Se dine favoritter her

Håndbryggerstanden

Ølfestivalens mest eksklusive og varierede udbud af øl

På håndbryggerstanden er både nybegyndere og erfarne håndbryggere klar til at dele ud af deres erfaringer og gode historier fra hjemmebryggerierne i køkkener, bryggerser, garager, udhuse og hønsehuse. Her bliver der nemt og omkostningseffektivt brygget øl, som uden problemer kan give baghjul til de specialøl, som man som almindelig dødelig øldrikker stadig skal kraftigt til lommerne for at få fingre i, i nødvendigt omfang.

For at bevise denne bramfri påstand serverer hånd­brygger­standen en lang og meget varieret række håndbryggede øl. Øllene er typisk brygget i oplag på 20-50 liter og det kan derfor næppe anfægtes, at håndbryggerstanden byder på unikke og eksklusive øloplevelser, som aldrig kommer igen. Kig forbi, hæng ud med en brygger og find inspirationen til at forvandle en del af dit hjem til et respektindgydende hjemmebryggeri.

En række af de håndbryggere, som tidligere har optrådt på håndbryggerstanden, har nu udvidet deres produktion til et niveau, hvor selv de mest tørstige omgangskredse må melde fortabt. De brygger og sælger nu øl af høj kvalitet på kommercielt plan.

Håndbryggernes øl
I løbet af festivalen vil man på håndbryggernes haner finde en mængde forskellige øl spændende fra kendte øltyper til typer man ikke har set før.
Se hvilke bryggere der kommer forbi og serverer deres helt egen øl.

Se hvilke øl, der er på hanerne, på tavlen på vores stand og i den nye spændende online guide.

Danske øldommere
Haandbryggerne får igen i år selskab på standen af Danske Øldommere, så gæster kan få en grundig snak om ølsmagning og øl-evaluering på højt niveau.
Du kan her prøve kræfter med øl-evaluering efter den metode som øldommerne anvender i forbindelse med Danmarksmesterskaberne i Håndbryg.
Du kan også høre om uddannelses og eksaminering ift. at blive certificeret som øldommer, og dermed kvalificeret til at dømme i bryg-konkurrencer.
Lørdag kl. ca. 1630 ventes resultaterne fra årets DM i Håndbryg at blive ophængt på standen.

                        Du finder os på stand A 18 + 19

Kontakt

lyksborg@mail.tele.dk

Slettebjerget 39
3400 Hillerød

Info

Stand:A-18

Øl fra Håndbryggerne

Se alle øl

Andre nyheder fra Håndbryggerne

Se alle nyheder

Håndbryggerne har ikke oprettet nogen nyheder endnu. Men de er på vej, så kig tilbage igen snart.

Andre aktiviteter fra Håndbryggerne

Se alle aktiviteter

Håndbryggerne har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. Men de er på vej, så kig tilbage igen snart.