Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus åbnede september 2003 i Ryesgade, København, som bryggeri og ølkulturhus med tilknyttet restaurant og bar.
Det har fra dag ét været Nørrebro Bryghus’ mål at medvirke til at hæve og markant udvide dansk ølkultur.

I restaurantbryggeriet på indre Nørrebro finder man hjertet af Nørrebro Bryghus. Et lille bryggeri, hvor der er rum for eksperimenter med ingredienser, typer og udtryk. Bryggeriet har på et årti stået fadder til flere hundrede forskellige øl fra de letløbende til de bomstærke og fra de lyse til de kulsorte. Fælles for dem alle er at de er brygget med legesyg og nysgerrig kærlighed til øllet og med stolt faglighed.

Det er vores mission også at levere varieret kvalitetsøl de steder, hvor man forventer at finde det bedste i specialøl. I 2006 lancerede vi derfor vores øl på vores egne specialdesignede flasker fra vores nye og avancerede bryggeri i Hedehusene. Vi er fast besluttede på at brygge det bedst mulige øl, hvilket vi opnår ved at være kompromisløst kvalitetsbevidste i vort valg af råmaterialer og vi brygger et bredt udvalg af meget forskellige og skiftende, karakterfulde øl ved brug af et stort antal malte, humletyper og gærstammer. Sæsonøl, eksperimentelle øl og vores versioner af klassiske øltyper – alle brygget med friske ideer, hårdt slid og stor kærlighed til øllet.

I 2008 producerede vi vores første økologiske øl – i dag er alt vort fustage- og flaskeøl økologisk certificeret på bryggeriet i Ryesgade og bryggeriet i Baldersbrønde.

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)