Theodor Schiøtz Brewing Co

Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

Se dine favoritter her

Mangeårig brygger-tradition i gammel indpakning, med nye visioner.

Theodor Schiøtz Brewing Company – vores lille craft beer bryggeri – er grundlagt på skuldrene af over 150 års bryggertradition. Startende med Theodor Schiøtz. Han har inspireret os til at være nysgerrige, i forhold til det øl vi skal lave. Han trådte også nye veje, hvilket vi også insisterer på at gøre.

Vi er stolte af at være i de historiske Albani-bygninger i Odense, som gennem mere end et århundrede har fungeret som platform for ølbrygning.

Vi tager rigtigt meget med fra den baggrund, vi kommer fra, og alt det som har formet os. Alt dét som gør, at vi i dag har skabt Theodor Schiøtz Brewing Company. Men vi er meget bevidste om, at vi ikke må lade os styre af vores arv.

Med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene anderledes og bedre, forsøger vi dagligt at skabe nye smagsoplevelser. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Vi skal udfordre os selv og vores omgivelser for at udvikle os.

Vi har enorm respekt for den historiske arv, der er i det her gamle bryggeri. Det er en del af vores DNA, men vi er heller ikke bange for at bryde konventionerne og se fremad.

Smag og oplevelse.

Én ting er historie og DNA. Noget andet er den integritet, som følger med. Med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene anderledes og bedre, forsøger vi dagligt at skabe nye smagsoplevelser. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Info

Stand:C-19

Øl fra Theodor Schiøtz Brewing Co

Se alle øl

Andre nyheder fra Theodor Schiøtz Brewing Co

Se alle nyheder

Theodor Schiøtz Brewing Co har ikke oprettet nogen nyheder endnu. Men de er på vej, så kig tilbage igen snart.

Andre aktiviteter fra Theodor Schiøtz Brewing Co

Se alle aktiviteter

Theodor Schiøtz Brewing Co har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. Men de er på vej, så kig tilbage igen snart.