Standplads: B-19

overskrift

Ukrainerejser.dk tilbyder bryggerture til Kyiv. Vi besøger fem af de mest interessante bryggerier, får øl-set og snakker med bryggeren.

Grundets Ruslands aggresioner og terrorvirksomhed mod Ukraine er der pt ingen bryggerture og alle vores øl til festivalen er strandet på vores lager i Kyiv. Rettelse; vi har fået et mindre parti ud gennem vores forbindelser til ukrainske ngo og frivillige!

Vi har allieret os med danske Thunderbrew, der donerer en helt unik øl til lejligheden. Den har ligget længe, og det er den første bryg, der er doneret uden beregning til det gode formål, at støtte Ukraine.

Etiketten bliver designet af kunstner og grafiker Mikkel Aabenhuus. Etikken og øl symboliserer Ukraines kampånd. Det er en stærk øl med masser af procenter, navnet er en hyldest til Ukraines kamp for identitet og frihed og det ukrainske folks styrke, mod og kampånd. Der vil blive solgt thirts trykt af den økologiske trykker i Svendborg, trykvaerkstedet.dk

MIKKEL AABENHUS kommer i løbet af fredagens anden sektion og signerer tshirts. Unik mulighed for at købe en signeret tshirt og øl skabt til lejligheden af den grafiske kunster og Thunderbrew.

Fantastisk god kvalitet, økologisk bomuld og håndtrykt. Etiketten til den unikke øl lavet til lejligheden pryder ryggen og fem af dem vil være signeret af grafikkunstner Mikkel Aabenhus.

Thunderbrew og grafikkunstner Mikkel Aabenhuus har doneret øllen og arbejdskraft uden betaling. Al salg på festivalen går ubeskåret til støtte til Ukraine!

Alle indtægter går til børnehjem, flygtningecentre, militær og hospitaler i Ukraine. Det er muligt at se stederne ukrainerejser støtter på hjemmesiden ukrainerejser.dk ell facebook ukrainerejser

Der vil desuden blive solgt t-shirts, Putin er et pikhoved fra vores samarbejdspartner Pravda og helt unikt har vi gennem vores kontakter i forskellige ngo i Ukraine fået et mindre parti ud af landet. Se og smag øllen der fik bæger til at skumme over, køb en tshirt og vis verden, at du synes Putin is a dickhead. Alle indtægter går til Ukraine!!

Vi er begyndt at importere ukrainske øl, og der kan laves forudbestillinger på festivalen!

Kom forbi ukrainerejsers stand, smag på Thunderbrews Ukraine øl, køb en støtte tshirt, og støt Ukraine med køb eller donationer.

Alt sammen på året bryggerfestival!!

 

 

Ukrainerejser og Thunderbrew har ikke oprettet nogen øl endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.