Vi bad Niels lav en “must taste” liste til Ølfestival 2023. Han nægtede. Hvorfor? Jo, for ifølge Niels, har han fået de bedste oplevelser på tidligere ølfestivaler, når han bare lod sig inspirere af situationen, stemningen, og de andre gæster.

“Jeg vil overraskes, forføres, mærke noget jeg ikke havde forventet! Tænk nu, hvis de øl jeg “SKAL” smage viser sig at være en lang række skuffelser, som andre måske også går efter, fordi jeg har “udvalgt” dem? Så herfra skal bare lyde en opfordring til publikum om at gå efter mavefornemmelsen, den gode historie og de andre gæsters ansigtsudtryk, når de smager forskellige øl.

Havde jeg ikke i 2018 ladet mig inspirere af bryggeren fra Skovlyst i Hareskoven til at smage hans “fejlslagne” øl “Mikkels røv”, så havde jeg nok aldrig opdaget sour øl! Og den øl stod ikke på nogen officielle lister. Den fik jeg lov at smage, fordi han havde en spændende belgisk double, jeg smagte, og så faldt i snak med ham. Det er den slags oplevelser, jeg kommer på festivalen efter – og ikke planlagte lister, øltyper eller bryggerier 😉”


Måske du har det på samme måde?

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)