Åbningstider, billetter, poletter, smagsprøver, alkoholpolitik, mad og drikke, garderobe.

Her vil du, når vi nærmer os festivalen, kunne finde informationer om åbningstider, billetter, poletter, smagsprøver, alkoholpolitik, mad og drikke, garderobe med mere.

Billetsalg til Ølfestival 2021

Ølfestival 2021 er Danske Ølentusiasters 26. festival for det gode, danske og udenlandske øl. Danske Ølentusiaster har afholdt Ølfestival i København siden 2001.

Kom og smag nye, innovative øl, hør om øllets forunderlige verden og få en ekstraordinær øloplevelse. På Ølfestivalen finder du et stort udvalg af øl, hvor kreativitet og fantasi kommer til udtryk. Vi forventer op mod 1.500 forskellige øl fra cirka 200 bryggerier og importører fra Danmark og det store udland.

Vi har opdelt åbningstiderne fredag og lørdag, så vi kan få plads til flere gæster. Derfor læg mærke til det gældende tidsrum, hvortil du bestiller din billet.

Billetsalget starter 1. maj 2021.

Praktiske informationer

Café

Der vil være mulighed for at købe varme retter, sandwich samt lækre grillpølser m.m., ligesom der også kan købes sodavand og kaffe.

Garderobe

Der vil i åbningstiden være bemandet garderobe for publikum. Prisen for at benytte den bemandede garderobe er én polet. Bemærk at vi ikke tager ansvar for værdigenstande der er efterladt i overtøj og/eller tasker.

Garderoben er videoovervåget.

Smagsprøver

Når du som gæst afleverer én polet, udleveres der en smagsprøve på den valgte øl.

En smagsprøve er i langt de fleste tilfælde på 10 cl. På enkelte udvalgte og sjældne øl vil smagsprøverne dog kun være på 5 cl.

Røgfri Ølfestival

Ølfestival er røgfri indendørs, men der vil være rygeområder i Lokomotivværkstedets store have. Rygeforbuddet gælder alle former for rygning, også e-cigaretter.

Samaritter

Vagterne i Lokomotivværkstedet er uddannede til at yde førstehjælp.

Alkoholpolitik

Vi ønsker, at Ølfestivalens gæster får en god og lærerig dag i øllets verden uden at det “tager overhånd”. Derfor vil synligt berusede ikke blive lukket ind på Ølfestival ligesom vi forbeholder os ret til, at sige “pænt tak for i dag”, hvis nogle af Ølfestivalens gæster bliver til gene for andre gæster eller vores udstillere.

For at komme ind på Ølfestival skal man være 18 år eller derover. Børn under 18 har kun adgang i følge med forældre eller værge.