Billetterne til dette års Ølfestival er frigivet

Køb billet til Ølfestival 2021, som bliver anderledes end før, men uden tvivl lige så hyggeligt.

Det er nu muligt at købe billetter til Ølfestival 2021 i Lokomotivværkstedet i København fredag og lørdag d. 22. og 23. oktober.

KØB BILLETTER HER

I skal som gæster se det som en helt ny festival. Efter vi har været nødsaget til at aflyse to festivaler, indså vi, at tiden var inde til en nytænkning. Ølfestivalen i DØE’s regi har aldrig givet et stort overskud til foreningen. Vi har derfor haft fokus på at lave en festival, som kan køre rundt i et mindre format end hidtil.
 
Derfor kommer Ølfestival 2021 til at være over to dage og festivalen vil være inddelt i sessioner á fem timer. Der vil være to sessioner pr. dag: Første session er mellem 11-16 og anden session er mellem 17.30-22.30.
 
Selvom det er en ny type festival for os, så har vi taget ved lære af tidligere års festivaler. Vi ved, at en typisk gæst bruger i gennemsnit fire timer på vores festival og smager for 15 poletter. Det er et stabilt gennemsnit for de sidste 10 år.
 
Festivalen i år er lagt ud fra den viden og med et konservativt budget. Det vil sige, at vi skruer forventningerne ned, og sikrer, at Ølfestivalen kan køre rundt på et lavere niveau. Desuden lytter vi til vores udstillere, der gennem flere år har ønsket, festivalen var delt op i sessions.
 
Smagsprøver nu kun 10 kroner
 
I år har vi gjort noget ekstra for at hjælpe bryggerierne, efter et hårdt prøvet år. Som noget nyt går prisen for smagsprøver på 10 kroner ubeskåret til bryggerierne. Ikke alene fjerner vi altså DØE’s andel, men det er også en stigning i indtjening for bryggerierne på 23% (ex. moms). Og det er selvom prisen falder med 5 kroner.
 
I den gamle model har afregningen været baseret på antallet af gæster – flere gæster, større indtjening. Men det har gjort, at vi har været afhængige af variabler, som i sidste ende har kunne påvirke resultatet. Ved at vi nu vi fjerner DØE’s andel og lægger den over på billetprisen i stedet for, har vi alle et større incitament til at få flest mulige gæster ind på festivalen.
 
For jer som gæster vil det betyde, at det vil være billigere for jer at smage mange forskellige øl. Og det er jo netop, hvad en Ølfestival bør give – mulighed for at smage flest mulige, af de fantastiske øl, som bryggerierne kommer med.

Der vil på festivalen også være mulighed for at købe mad, men for at sikre os, at alle får den bedst mulige oplevelse, så vil vi fra d. 1. september sætte madbilletter til salg. Ved at vælge og købe en menu på forhånd sikrer vi os, at der vil være mindst mulig kø ved udleveringen. Der vil dog også være almindeligt madsalg på festivalen.

Vi glæder os meget til at se jer alle igen til et brag af en Ølfestival. Billetterne kan købes her.

[ug_unik_standplan]