Chefredaktør Emeritus’ Favoritter

Ole Madsen, medstifter af Danske Ølentusiaster og chefredaktør emeritus på medlemsbladet ØLentusiasteN

“Hvilke 10 øl jeg skal smage og anbefale på Ølfestivalen i Lokomotivværkstedet, er en svær opgave, for smag og behag er altid meget forskelligt. Nu er jeg jo blot ØLentusiasteNs Chefredaktør Emeritus, så derfor er jeg nok lidt old school i mit valg. På den anden side har jeg været til Danske Ølentusiasters samtlige ølfestivaler, så jeg ved hvilke stande, der sjældent skuffer mig. Derudover er jeg måske så gammel, at jeg mest er til de klassiske øltyper med enkelte undtagelser. 

Men en ting er sikkert, 10 øl er slet ikke nok, hvis man skal smage det bedste af det bedste på ølfestivalen. Min råd er derfor at være der mest muligt, gerne begge dage. Men en anden vigtig ting er, man bør smage de lette øl først og så langsomt bevæge sig over mod de mere kraftige.”