Danske Ølentusiaster kommer til at afholde en to dages festival d. 22. – 23. oktober i Lokomotivværkstedet i København.

Lad det være sagt allerede nu; vi har på ingen måde alle detaljer på plads. Men vi ville gerne dele nyheden med jer, så vi kan gå og glæde os sammen.

Det kommer til at være en noget anden festival, end vi har prøvet før. Vi tager en allerede velkendt skabelon og sætter den i nye rammer, der bedre kan bære. Vi vil afholde festivalen i sessioner med et begrænset antal billetter, så vi sikrer god plads til alle. Desuden vil Ølfestivalen se anderledes ud i sin opsætning.

Det vigtigste for os bliver, at vi kan mødes om det gode øl. Det er alt for lang tid siden, og vi vil nu gå i gang med det kæmpe arbejde, det er arrangere en Ølfestival fra bunden, for det er egentlig, hvad vi prøver på. I efteråret skrev vi ud for at aflyse Ølfestival i det velkendte format. Og det er det format, som vi nu er i gang med at skabe på ny.

Billetsalget vil gå i gang d. 1. maj, hvor det vil være muligt at købe billet til en eller flere af de fire sessioner. Her vil I også kunne tilmelde jer et nyhedsbrev, så I løbende bliver holdt opdateret omkring arbejdet med Ølfestivalen og høre mere om, hvad I kan glæde jer til.

Landsformand Klaus Rehkopff siger om Ølfestivalen: ”Det har været et langt år i 2020 og en lige så lang vinter. Vi er glade for, at vi forhåbentlig kan begynde at se en ende på det, så vi kan samles igen. Og vi er taknemmelige for den fortsatte støtte fra vores medlemmer – uden dem ingen Ølfestival og ingen forening. Vi glæder os utrolig meget til at åbne dørene for en anderledes Ølfestival i efteråret 2021.”

Sideløbende med arbejdet om en Ølfestival i Lokomotivværkstedet bliver der også arbejdet på muligheden for lokale festivaler. Vi er er i gang med at udarbejde en plan, som skal støtte op om lokale initiativer, så det vil være nemmere for vores regioner og lokalafdelinger at holde festivaler fremover.

Danske Ølentusiasters arbejde med Ølfestivaler – både i København og andre dele af landet – fortsætter.

Vi glæder os til at se jer d. 22. og 23. oktober!

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)