DET BLIVER GODT

Præsentation af festivalkoordinator Rie Sørensen

I 2000 sad 3 gutter fra Danske Ølentusiaster i en lejlighed på Nørrebro og besluttede, at de ville planlægge en ølfestival i København i 2001. Det blev startskuddet til en perlerække af storslåede ølfestivaler i Danmark, og nu er vi nået til nr. 27 i rækken her i 2022. 

Med på sidelinjen dengang i 2000 sad Rie Sørensen. Og her 22 år senere har hun med solid baggrund i foreningen som medlem, ansat og ikke mindst mangeårig ledende festivalblæksprutte fået tjansen som koordinator af dette års ølfestival.

Rie ser det som en stor ære at stå i spidsen for Ølfestival 2022, men også en udfordring: ”Med aflysning og Corona-restriktioner i baghovedet, så er spændingen stor, om vi kan få gæsterne tilbage i Lokomotivværkstedet i samme målestok som tidligere og endnu en gang være Danmarks største og bedste ølfestival.”

Engagement og entusiasme er der i hvert fald masser af, og forventninger er høje og bestræbelserne mange på at få en formidabel festival stablet på benene: ”Vi vil i hvert fald gøre alt for at både udstillere, gæster og frivillige får en fantastisk øloplevelse til maj. Vi her allerede stolte af de mangespændende og nye udstillere, som er med i år.”

[ug_unik_standplan]