DM i Håndbryg var tilbage på Ølfestival 2023, til glæde for håndbryggere og gæster. Finalerunden blev bedømt lørdag formiddag og kl. 14.30 blev vinderne præsenteret på scenen i blok A. Seancen blev også streamet live på Facebook, så de, der ikke kunne være tilstede under overrækkelsen, kunne se med hjemmefra.

Generelt var der rig mulighed for at smage håndbryg på festivalen, og som et festligt indslag blev publikum også indbudt til at finde en vinder i en beer battle mellem håndbryggerlaug fra henholdsvis Køge og Herlev. Her kunne man for en polet smage to velvoksne glas klassisk pale ale, og så give sit besyv med om, hvilken man fandt bedst. Både dommerpanel og publikum pegede på Herlev, som dermed vandt dette års beer battle. Mon ikke vi ser noget lignende næste år!

Årets Håndbrygger 2023

Blandt 12 guldvindere ved DM i Håndbryg, skulle de tre bedste findes. Guld gik til Jakob Bille Petersen for hans amerikanske pale ale ‘Der er Sommer på vej’, sølv gik til René Rank Falkenberg for hans røgede porter ‘Smoke on the Porter’ og Mejrup Håndbryg – Michael Knudsgaard fik bronze for hans tyske pilsner ‘Horst’.

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)