Vi får mange spørgsmål angående vores elskede Ølfestival i disse dage og med rette. Situationen i Danmark er usikker lige nu, og vi ved ikke, hvor lang tid det fortsætter. Men I kan være helt sikre på, at vi gør alt, hvad vi kan for at få Ølfestivalen 2020 til at finde sted som planlagt. Det er årets højdepunkt for mange af os!

Hvis Sundhedsstyrelsen frem mod Ølfestivalen fastholder deres anbefalinger på det nuværende niveau, så er det selvfølgelig ikke forsvarligt at afholde den. Men den ligger i midten af maj, og der kan nå at ske meget inden da.

Vi er i løbende dialog internt om, hvordan vi som forening skal forholde os til coronavirussen, og vi vil til enhver tid følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

En styrke for vores festival er, at vi efterhånden har så mange års erfaring i at afholde den, at vi er så klar, som vi overhovedet kan være. Vi får derfor ingen problemer med at afholde festivalen, når vi er kommet ud på den anden side af denne krise.

Så fra Festivalledelsens side er vi fortrøstningsfulde om, at situationen nok skal nå at ændre sig til det bedre inden, og vi fortsætter vores forberedelse af festivalen som hidtil.

Vi håber derfor meget, at I vil fortsætte med at købe billetter, og at vi ses til et brag af en festival i maj.

Indtil da bevar roen og hold hovedet og øllet koldt. Støt gerne de små bryggerier ved at købe deres øl – de er hårdt ramt i disse dage.
Det eneste, der skal hamstres, er øl!  

Højt Skum!
Henning Palm
Festivalchef

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)