Indslev har konsekvent holdt fast i hvedeølsproduktion og anses for at være Skandinaviens førende på området. Det skyldes ikke mindst brygmester Stefan Stadler, der har rødder i det sydtyske og var med fra begyndelsen, da bryggeriet åbnede i sin nuværende form i 2006. I 2012 kom brygmester Torben Steenholdt til, og sammen har de udviklet fantastiske øl lige siden.
Ugly Duck blev startet for at kunne lave et bredere spænd af øltyper, og samtidigt bevare Indslev som rent hvedeølsbrand. Med Ugly Duck er der ingen begrænsninger. Der er lavet øl af stort set alle slags, og nye idéer afprøves konstant af de to brygmestre. I de seneste år har vi arbejdet med en serie af humlede øl, inspireret af New England-stilen. Og i dogmeform, hvor hver øl kun brygges tre-fem gange. Derefter afløses de af en ny variant. Ugly Duck har også dygtiggjort sig i tøndelagring af øl. Der er kommet nogle vilde øl op ad tønderne. I forsommeren åbnedes Tribeca / Ugly Duck i Københavns nordvestkvarter. Her findes altid mindst ti varianter på fad, nogle endda direkte fra egetræstønder.
På Ølfestival 2018 kan du blandt andet smage de klassiske “Hvede IPA”, "Sort Hvede” og “Frokost Hvede” fra Indslev, mens Ugly Duck blandt andet er repræsenteret med “Amarillo & Citra IPA”, “Foxy Brown” og "Kinky Cowboy Texan IPA”. Sidstnævnte er kåret som Årets Danske Ølnyhed 2017 af Danske Ølentusiaster og er limiteret til én fustage. Derudover er der en række samarbejdsbryg; blandt andre “Nothing but Trouble Sherry Barrel”, der er en fadlagret stout brygget sammen med hollandske Brouwerij de Molen.
Du finder Indslev & Ugly Duck på stand A-25 på festivalen.
I tiden op til Ølfestival 2018 sætter Danske Ølentusiaster fokus på en række af de mange udstillere. 

Du kan se alle udstillere på Ølfestival 2018 her