Du kan nu sikre dig billetter til Ølfestival 2019.
Festivalen byder på en lang række af de bedste danske og udenlandske øl, og det forventes, at over 12.000 gæster besøger festivalen i løbet af de tre dage, den løber i maj i København. 
Ølfestival 2019 er den 19. festival for øl i København og den 25. Ølfestival i alt. Den første Ølfestival var i Remisen, København, tilbage i 2001.
Vi glæder os til at slå dørene op til tre dage med masser af godt øl, socialt samvær og ikke mindst muligheder for at møde ligesindede ølnydere, bryggere og alle andre med interesse for det gode øl.
Vi er i fuld gang med planlægningen. Programmet ligger klar i marts næste år, og senest i april kan du følge med i, hvilke udstillere, der kommer på Ølfestival 2019. 
På Ølfestival 2019 og Restaurant Højt Skum! er det muligt at opleve gastronomi og øl i et herligt samspil. Her serveres en tre retters menu, hvor øl indgår i retterne. 
Smag blandt andet australsk okse, rosastegt med timian, hvidløg og fennikel, hvortil der serveres kartofler og blomkål med Lambic(hollandaise)sauce. 
Ølfestival er en årlig tilbagevende begivenhed, der arrangeres af Danske Ølentusiaster.
Det er en god idé at købe billet i forsalg. Du sparer 25 kroner pr. billet og får mulighed for at komme tidligere ind. 
Tid: 23. – 25. maj 2019
Sted: Lokomotivværkstedet, Otto Busses vej 5A, 2450 København SV

Køb billetter her

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)