Lasse Philipsen og Claus Hastrup har gennem podcastserien “Jagten på den perfekte øl” over to sæsoner ført lytterne ind i øllenes verden.
Nu er en ny sæson klar, og i den nyeste episode har “Jagten på den perfekte øl” besøg af ølentusiasterne Michala Baden og Christine Danielsen, der står bag De Ølglade Damers Klub.
I De Ølglade Damers Klub formidler Michala og Christine deres egen ølkærlighed til de mange danske kvinder, der går glip af øllens magi. Som Michala og Christine siger; så er det, at kvinder siger, at de ikke kan lide øl på baggrund af én dårlig øl, det samme som at sige, at de ikke kan lide mænd efter én dårlig date.
Michala og Christine er også med på årets Ølfestival, hvor de har udplukket et særligt udvalg af smagsoplevelser til deres gæster. Selv om festivalen har eksisteret i mange år, vil damerne vende konceptet på hovedet. De skal rundt mellem boderne til ølentusiastiske ildsjælene og særlige bryghuse – og det handler om alt fra kreativitet til etiketdesign.
"Udvælg fem særlige øl", "lyt til øllenes særlige historie" og "hold dig indenfor én bestemt type, så dine smagsløg kan følge med". Det er blot tre af de mange råd, Michala og Christine giver om, hvordan man får mest ud af Ølfestival.
Michala og Christine er dog overvældede over festivalens omfang: Hvordan vælger man øltype? Hvilken øl skal man drikke, hvis man ikke bryder sig om efterbitterhed? Og hvordan finder man rundt i festivalens hav af øl?
De Ølglade Damer Klub arrangerer events, foredrag og ølsmagninger. Lasse Philipsen og Claus Hastrup, der står bag podcastserien, er også mændene bag Frederiksberg Bryghus. 
“Jagten på den Perfekte Øl” optager en episode fra scenen lørdag den 2. juni klokken 14.
De Ølglade Damers Klub har en guidet rundtur den torsdag 30. maj 16:30. Læs mere på De Ølglade Damers Klubs Facebookside. 

LYT TIL PODCASTEN HER    iPhone (link)    Android (link)    Computer (link)