Ringenes Herrers Ølrute

Ja, Ringenes Herrer er stadig en relevant reference.... Tror jeg?

Ja, Ringenes Herrer er stadig en relevant reference…. Tror jeg?

Herunder har jeg ihvertfald givet mit bud på 7 øl du skal smage hvis du også stadig laver Lord of the Rings referencer* – er du klar til at tage på eventyr, så tag dine venner med, og brug denne guide som din “Samwise Gamgee” i håbet om det støtter og står ved dig hele vejen, og at listen stadig give dig plads til at prøve kræfter med dine egne ølønsker! 

Din rejse venter.

*
Korrekt dette er alle referencer fra filmatisering af vores elskede bøger af J.R.R.Tolkien

Hvem er jeg – udover at være LOTR fan, har jeg min ølblog @dahldoes_beer på Instagram, og jeg har i en del år nydt at være en del af den online ølverden – efter COVID-19 fandt jeg i 2021 DØE hvor jeg i Odense har min græsgang. Jeg har siddet som en aktiv del af to forskellige udvalg, og jeg nyder fællesskabet! I hverdagen kan jeg findes i Videncentret for Automation og Robotteknologi, i Odenses skønne gader med musik i ørerne, og med al sandsynlighed igang med at planlægge næste eventyr ud i verden sammen med mine nærmeste! God ølfestival ’24 – Vh Sidsel 

[ug_unik_standplan]