Bad Seed Brewing

Prisvindende bryggeri fra Aalborg med fokus på velsmagende og balancerede lagerøl og ales

Smag øl fra Bad Seed Brewing

Avanceret søgning

Stand: C-08

overskrift

Bad Seed Brewing vender tilbage til ølfestivalen i år, og vi glæder os vildt meget til en hyggelig weekend i godt selskab, hvor vi får lov at præsentere et bredt udvalg af det bedste øl vi har at byde på. 

Vi sætter 8 haner op så du kan få mulighed for at smage et bredt udvalg af forskellige og spændende øl! Vi medbringer frisktappede IPAs og lagerøl samt et solidt udvalg af andre stilarter – alt sammen øl som vi glæder enormt meget til at præsentere for dig!

Udover de 8 haner planlægger vi 4 særlige præsentationer af vores fadlagrings-program, hvor vi åbner nogle særlige dåser på bestemte tidspunkter. Vi medbringer kun et begrænset antal dåser af hver slags, så sørg for at være klar på nedenfor stående tidspunkter!

Fredag kl 14: Bourbon Barrel-Aged King Ink (2023)

Fredag kl 20: Bourbon Barrel-Aged Colossus (2023)

Lørdag kl 14: Dark Regin (Bourbon Barrel-Aged Imperial Stout)

Lørdag kl 20: Single Estate Vintage Ale 2023 (Thy Whisky Collab)

Derudover kommer Beerstories også forbi fredag fra 17.30 – 19.30, hvor du får muligheden for at smage Bad Seed Brewings “Anvil” op mod en hjemmebrygget kopi fra Beerstories (Læs mere om eventet længere nede på siden).

Vi glæder os til at møde dig på vores stand!

OM BAD SEED BREWING

Bad Seed Brewing brygger kreative kvalitetsøl i Gudumholm lidt uden for Aalborg. Vi er drevet af en stor kærlighed til øl. Vi elsker at skabe øl, vi elsker at opdage nye øl og vi elsker at drikke øl. Når du knapper en kold Bad Seed øl op, vil du smage vores kærlighed og begejstring for øllets råvarer og traditioner.

I vores øl lader vi råvarerne tale deres sprog så tydeligt som muligt. Vi er kompromisløse i vores tilgang til øl, hvor vi vægter vores intuitive forståelse af øl lige så højt som vores dybdegående kendskab til de enkelte ingredienser og processer. Og det er netop i dette krydsfelt mellem vision, forståelse og omhu at bryggeriets sjæl findes. Det håber vi du kan se, dufte og smage i vores øl.

Vi bruger kun de bedste råvarer – og vi behandler hver enkelt maltkorn med respekt og omhu. Vi skærer ingen hjørner, når vi brygger. Øllet fortæller os når det er færdigt, ikke omvendt. Derfor ved vi, at hver eneste tår pilsner, IPA eller Stout smager præcist som det skal, når det omhyggeligt tappes på dåser og fustager

Aktiviteter hos Bad Seed Brewing

[ug_unik_standplan]