Standplads: C-22

overskrift

Bad Seed Brewing udstiller for første gang på festivalen i år, og vi glæder os vildt meget til en hyggelig weekend i godt selskab, hvor vi får lov at præsentere et bredt udvalg af det bedste øl vi har at byde på. 

Vi medbringer 16 forskellige øl til festivallen (se længere nede på siden – opdateres løbende), som vil køre i rotation på vores 8 haner, således at der konstant vil være forskellige, spændende øl at smage på vores stand. Vi medbringer både helt friske, nye og særlige udgivelser, såvel som gamle kendinge og gemte ting fra kælderen. Alt sammen øl, som vi glæder os enormt meget til at præsentere for jer til festivalen.

Om bryggeriet 

Bad Seed Brewing er et moderne dansk mikrobryggeri med base i Gudumholm, lidt udenfor Aalborg. Bad Seed Brewing blev grundlagt i 2015 som fantombryggeri med base i København, men startede i 2018 eget bryggeri i Gudumholm.

Hos Bad Seed Brewing har vi et kompromisløst fokus på de bedste råvarer, og vores tilgang til ølbrygning er funderet i den størst mulige respekt for disse råvarer – og vi stræber efter, at de får lov at tales deres sprog så tydeligt som muligt. Midlet til dette mål er en meget nidkær respekt for brygprocessen, og en konstant bevægelse mod hele tiden at forbedre vores produkter.

Stilmæssigt er vores primære fokus på tysk lagerøl, grovhumlet IPA samt store stouts og barley wines – disse stilarter må betegnes som værende en del af bryggeriet DNA og vil såles altid være at finde i sortimentet. 

Bad Seed Brewing er dog et bryggeri, der altid er i bevægelse. Vi er meget optagede af at finde inspiration i verden omkring os – øl, musik, natur, mennesker – og have modet til at lade bryggeriet og vores øl udvikle sig i den retning, som vores inspiration og passion tager os. Til festivalen medbringer vi konkrete eksempler på øl, der er kommet ud af denne process – vores 22 måneders egetræs-fadlagrede Royal Oak, DDH Slice of Sunshine, samt vores nye belgisk-inspirerede Town & Country – bare for at nævne nogle stykker.

Bryggeriet blev i en årrække drevet primært af grundlægger Fredrik Hector Schmidt, som har lagt fundamentet for hvad Bad Seed Brewing er i dag, samt de øl udgivelser og stilarter bryggeriet beskæftiger sig med. Sidenhen er holdet blevet udvidet med brygger Peter Vad Godtberg Jensen og senest forretningsudvikler Rasmus Haahr. Bad Seed Brewing er i høj grad et produkt af de folk som arbejder på bryggeriet, og de nye folk der er kommet til udgør på den måde også en stor del af den konstante inspiration det kræves for at vi kan fortsætte vores rejse i bevægelse. 

Bryggeriet blev for nyligt anerkendt af Beerbloggers.dk som årets bryggeri i 2022, hvor vi ligeledes vandt en første plads samt en tredjeplads for årets øludgivelse med Bourbon Barrel Aged Colossus samt vores Modern West Coast IPA Slice of Sunshine. Desuden blev Bad Seed Brewing indstillet af hele 3 lokalafdelinger i afstemningen om Årets Bryggeri 2022 hos Danske Ølentusiaster

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)