Bøgedal Brew x La Hija De Moctezuma

Two all-gravety breweries (founded in 2004 and 2020) inspired by traditions.

Smag øl fra Bøgedal Brew x La Hija De Moctezuma

Avanceret søgning

Bøgedal Bryghus

Vi er tilbage efter mange års pause. Vi hedder Bøgedal, vi ligger i Vejle Ådal og er startet i 2004. Bryggeren, Casper Vorting, har været med siden begymdelsen sammen med Brøckhouse fra 2001-2003. Bøgedal brygger håndlavet øl fra start til slut. Vi brygger på et af verdens få fritfaldsanlæg. Øllet løber fra kar til kar, ved hjælp af hejseværk, uden brug af pumper (all gravity). Urten koges over brændeild og øllet håndaftappes. Øllet er afbalanceret, smagfuldt, fyldigt & elegant, med mange lag af smag som i et godt glas vin. Øllet er en refortolkning af GODT-øl, med rødder i den danske ølkultur.

Vi brygger meget forskelligt øl primært til måltidet og lagre noget af det på egetræsfade. Vi har et bl.a. et samarbejde med et romtapperi, som får romfade der er mellem 20 og 32 år gamle hjem fra Caribien. Det er primært øl fra egetræsfade som vi har fokus på årets festivalen.

La Hija De Moctezuma

La Hija De Moctezuma is an all gravity brewery hidden away in a little town in the Catalan Pyrenees, run by two Mexican brothers. Inspired by the craftmanship of historical brewing, the brewery was born in 2020 out of a passion for good ingredients, a couple of magical coincidenses and a desire to create suprising yet balanced and tasty beers.

From the beginning, Bøgedal Bryghus has been a great inspiration and companion on our journey. We join forces at the Ølfestival because of what beer is all about: the joy of being together.

Aktiviteter hos Bøgedal Brew x La Hija De Moctezuma

[ug_unik_standplan]