Bryggeriet Skands blev etableret i 2003 af den erfarne brygmester Birthe Skands. Birthe var i mange år udviklingschef for Carlsberg, og har i sin karriere virkelig formået at sætte specialøl på dagsordenen i Danmark.

Bryggeriet startede i det små, hjemme i Birthes kælder på Frederiksberg. Men efterhånden som bryggeriet udviklede sig, blev omgivelserne for trange. Bryggeriet flyttede derfor til nye lokaler i Brøndby, hvor det også ligger idag.

I januar 2017 overtog Ernst Kristensen og Søren Truelsen bryggeriet, da Birthe ønskede at trappe ned og gennemføre et generationsskifte. Søren og Ernst er lykkedes med at føre bryggeriet videre efter Birthes anvisninger og fortsætter med at brygge den sammen velsmagende øl.

Bryggeriet er et økologisk kvalitetsbryggeri, der har særligt fokus på at brygge øl der er velsmagende og let at drikke. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer.

Sammen med den stigende interesse for specialøl, har bryggeriet også måtte udvide sin produktion, og i dag bliver der årligt brygget ca. 500.000 liter specialøl på Bryggeriet Skands. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner.

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)