Danske Ølentusiaster

Her finder du poletsalg, festivalbutik, medlemsservice og øl-info.

Smag øl fra Danske Ølentusiaster

Avanceret søgning

Danske Ølentusiaster har en samlet stand, hvor du kan købe poletter og merchandise, få hjælp til at melde dig ind, lære om øl, hente en ølrute, leje en ølguide og deltage i konkurrencer.

Bliv medlem

Du kan blive meldt ind i Danske Ølentusiaster direkte på vores stand. Under hele Ølfestivalen giver vi 75 kr. i rabat pr. medlemskabstype undtagen prøvemedlemskaber.

Spørg os om øl

I standen ØL-INFO møder du et stærkt panel af kyndige og hjælpsomme ølentusiaster, som står klar til dele ud af deres store viden om øl. De kan rådgive om, hvordan du smager på øl og anbefale dig, hvad du skal smage. Du kan også få udleveret en af de mange ølruter eller teste dine smagsløg og din viden i konkurrencer på standen. Du kan også “leje” en ølguide for 3 poletter. Guiden vil så vise dig 3 øl, som matcher fx de typer af øl, som som du gerne vil smage.

Festivalbutik

I Danske Ølentusiasters festivalbutik kan du købe flere smageglas (hvis dit udleverede glas går i stykker, eller du ønsker at supplere din samling), festivalplakater fra nuværende og foregående ølfestivaler samt praktiske smageglasholdere til at hænge om halsen Vi sælger også chips.

Her kan du også købe flere smagepoletter, hvis du er løbet tør.

Deltager på

overskrift

Aktiviteter hos Danske Ølentusiaster

[ug_unik_standplan]