Det Lille Bryggeri

Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

Det Lille Bryggeri blev i 2020 kåret til årets bryggeri af Danske Ølentusiaster. En hæder som er tilfaldet bryggeriet og René Hansen grundet bryggeriets  høje kvalitet og store udvalg af øl, hvor der er plads til at være eksperimenterende men også at brygge de klassiske stilarter.
Det Lille Bryggeri har igen i år et stort og bredt udvalg af øl med både på flaske og fad og da julen er jo lige om døren og derfor er der også medbragt forskellige julebryg fra bryggeriets store udvalg.
I år har Det Lille Bryggeri valgt at invitere det nye bryggeri Two Heads Behind med ind i standen. Two Heads Behind vil præsentere 9 øl, heraf 2 julebryg.

Det Lille Bryggeri er et lille bryggeri beliggende i Bringstrup ved Ringsted. Bryggeriet drives og ejes af René Hansen der har brygget øl siden 2005.
Det Lille Bryggeri brygger kvalitetsøl i små mængder, mellem 400-1200 L. af hver øl. Alle øl er ufiltreret og upasteuriseret.

Jeg ønsker, at give dig den bedste oplevelse med min øl. Derfor gør jeg meget ud af, at vælge de bedste råvarer, give øllet de bedste forudsætninger under processen, for efterfølgende at kunne give dig den optimale nydelse. Der er rigtig mange spændende øl med igen i år.

I år forventer jeg at have 11 øl med på fad, 34 øl på flaske.
Rigtig god fornøjelse

René Hansen
Det Lille Bryggeri