Standplads: C-02

overskrift

Juel’s Bryg er ikke kun et lokalt bryggeri. Vi er en familievirksomhed, hvor alle har et ansvarsområde. Det er med til at styrke udviklingen af bryghuset, ligesom det betyder, at vi alle sammen ”leger med det samme legetøj”.

Familien i bryghuset består af far Henning, mor Anni, datteren Mette og hendes mand Brian, vores handyman Gert, men ikke mindst Jesper, der er husets brygger.

Vi har en lille salgsvogn på Hovedgaden 56 i Søllested, hvor man kan købe øl, der hvor hele bryggeriet startede.

Vores bryghus har været 5 år undervejs
Det hele startede med en fritidsinteresse, men langsomt har det udviklet sig. I 2017 præsenterede vi vores øl for første gang på Claus & Kristinas i Nakskov.

Men som med mange andre ideer, så vokser det. Det startede med et “husbryggeri” i Søllested, men nu er vi i et helt nyt bryghus i Øster Karleby lidt uden for Nakskov.

Kapaciteten er gået fra ca. 75 liter pr. bryg til 550 liter pr. bryg.

 

 

 

Vi brygger også for andre
Intet bryg hos os er en standardvare.

Bl.a. ”Den Gamle Digegaard” henvendte sig, og vi fandt en smagssammensætning, der blev vores første med egen label her fra Juel’s Bryg. Siden er flere fulgt efter.

Vores målsætning er at brygge øl, som vi selv og vore kunder kan lide. Derudover vil vi gerne brygge øl for andre, så de kan udvikle deres egne ideer til virkelighed.

Firmaer kan få deres eget bryg, men private kan også få lavet en særlig øl med egen etiket til fx et jubilæum, et bryllup eller en fødselsdag.

Det eneste, det kræver, er, at man skal være ude i god tid. Øl tager den tid at brygge, det nu tager.

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)