Bag baren på en af de mange Københavnske vandhuller stod der ikke bare en, ej heller to, men hele tre gange Casper. De sene timer, de mange øl skænket og drukket blev startsskuddet på snakke om at starte et bryggeri sammen, og hurtigt blev et lille test-kit sat i sving i et køkken med udsigt ud over Nørrebro. Kærligheden til de skæve, måske lidt oversete, ølstile gennemsyrede ideerne, hvorfor vi stadig den dag i dag har vores ‘Vienna Lager’, ‘Rug Pilsner’ og ‘Westcoast IPA’ i heftig rotation.

Den første officielle øl blev dog alligevel en New England IPA ‘Haze of the Rising Sun’, der senere hen har skiftet klæder og navn til ‘Fog tha Police’, der måske er lidt mere passende på Vestegnen hvor vi den dag i dag residerer.

Efterhånden som tre Kaspere er blevet til to, er der også kommet yderligere fart på vores lille bryghus. Med en start i kontraktbryggens kunst, har vi været på i Roskilde og Stevns, men er nu landet trygt og godt i egne lokaler, hvor vi har fået plads til endnu flere fadlagrede projekter, store DIPA’er, tunge Stouts og maltede Barley Wines.

Musikken buldrer altid når der bliver brygget, hvorfor alle øl er opkaldt efter et musiknummer. Hvad vi tager med på festivalen, vides endnu ikke, men vi kommer til at give den alt hvad den kan trække!

Deltager på

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)