Standplads: B-14

overskrift

Neighborhood Brewing Company serverer spændende klassikere med et tvist og nye øl typer baseret på Grape Ale.

Baggrund
Det startede i det små på baggrund af en interessere for øl med smag og fylde kombineret med en stor nysgerrig på processerne bag. Efter en tid med godt bryg i det lille bryggers – små batches af 20 liter blev der etableret nogle velafprøvede opskrifter. Efterspørgslen fra familie, venner og naboer steg hastigt. I 2020 startede den kommercielle side via et fantastisk samarbejde med Brew42.

Bryggeriet i de små batches i bryggerset fortsætter i højt tempo, gerne sammen med familie, venner. Det er smart med et lille setup når der skal findes på nye spændende øl – og det skal der tit.

Og så er der lige navnet. Det startede som et lille bryggerlaug i nabolaget. Big Al og Mamma D synes Neighborhood Brewing Company er et  et ret godt navn.

Brotherhood Brewster
Ny parter med krative tanker om øl og  nyt brand. Nu bliver der eksperimenteret senest inspireret af Italien Grape Ale – med kickoff på den kommercielle side på den kommende ølfestival. Der er også arbejdet med  øl med te, som med held er testet på flere Øl Festivaler. Senest er en øl med Hyben rose sirup der blev kåret som Brændkjær Bajeren 2023.
Næste projekt
Er der nogen der er friske på at være med i en serie Hvede øl eller noget andet spændende 🙂

 

 

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)