Rockabilly Brew

ET BRYGGERI MED ÆGTE SMAGSOPLEVELSER 

Smag øl fra Rockabilly Brew

Stand: D-04

overskrift

Rockabilly Brew er et lille bryggeri, der ligger i udkanten af Viborg. Det er her, at Karina og René, har en brændende passion for rockabilly-kulturen, startede dette unikke projekt tilbage i 2021. Inspireret af alt det bedste fra rockabilly-kulturen, har de skabt en ølserie, hvor hver eneste bryg har sine rødder i ikoniske elementer som de fede biler, de frække pin-up piger og den uforglemmelige musik.

Rockabilly Brew begyndte som et fantombryggeri, hvor vi eksperimenterede med smagskombinationer og kvalitetsingredienser. I dag lejer vi os ind på et etableret bryghus, hvor vi selv håndtere vores øl. Men vores drøm er at blive herre i eget bryggeri og have vores eget bryganlæg. Hver bryg er omhyggeligt skabt og trukket gennem processen for at sikre, at essensen af rockabilly-kulturen er fanget i hver eneste flaske.

Når du åbner en flaske fra Rockabilly Brew, kan du forvente en ægte smagsoplevelse, der fejrer den sprudlende og rebelske ånd fra 50’erne. Du vil blive mødt af en symfoni af smag, der danser på tungen og minder dig om de gode gamle dage, hvor rock’n’roll regerede og energien var elektrisk.

Rockabilly Brew er mere end bare øl. Det er en hyldest til en tid, der stadig lever i hjertet og sindet hos dem, der elsker rockabilly-kulturen. Så lad dig forføre af smagen af nostalgi og træd ind i en verden, hvor hvert eneste glas er en hyldest til den ikoniske 50’er-æra.

Aktiviteter hos Rockabilly Brew

[ug_unik_standplan]