Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

I år på Thisted Bryghus stand, vil vi ære Peter “Klemme” Klemensen, det gør vi ved at præsentere nogle af de øl han er fader til, og der kan vi selvfølgelig ikke komme uden om Porse Guld og Limfjords-Porteren. Det er jo nok nogle af de mest kendte af Klemmes kreationer, men der vil også være økologiske og juleøl med fra hans hånd, og for at ære og mindes Peter, har vi også fået lov til af familien at brygge et nyt bryg Ronkedoren, som i godt kan glæde jer til.

Men i skal selvfølgelig ikke snydes for noget nyt, vi har vores nye Brown Ale “Limfjords Ale” og en ny udgave af vores økologiske IPA “Alive IPA”  med på standen også.

Desuden kommer vi til at have 1 hane med forsøgsbryg, helt nyt for Thisted Bryghus at vi gør det. Her vil vi vist hvad de 2 nye Chefbryggere går og leger med, og vi kan godt love jer for, at der sker noget på det gamle bryghus i Thy. Innovationen er i top og i kan godt glæde jer til det nye år, hvor der vil komme spændende nyheder, i aldrig har set fra os i Thy.

Kontakt os

Thisted Bryghus

overskrift

overskrift

40 42 21 91

overskrift

thisted-bryghus.dk

overskrift

Find os

overskrift

overskrift