Upcoming: Syv nye bryggerier

Vil du smage øl fra helt nye og mindre, danske bryggerier? I Upcoming-området på Ølfestival 2019...
På Ølfestival 2019 går vi helt ned til roden i danske ølverden. Ned til nye, spirende bryggerier; syv nye, danske bryggerier har meldt deres ankomst på festivalen. 
De syv bryggerier præsenterer øl, der næsten ikke er kommet på markedet endnu. Friskt, spirende og nyskabende. 
Læs mere om de syv bryggerier her og besøg dem på Upcoming-standen på Ølfestvial 2019. 
BRYGGERIERNE PÅ UPCOMING
CPH Brewhouse, grundlagt af Kim Madsbjerg og Lars Harder i august 2018. CPH Brewhouse er så nyt, at makkerparret endnu ikke har kommercielle øl på markedet.
Thyras Bryg, grundlagt af Michael Lind Olsen i maj 2018. Thyras Bryg er et nanobryggeri, der ligger midt i Roskilde. Michael Lind Olsen er en passioneret håndbrygger, der er sprunget ud som brygmester.  
Old Hat Brewing Company, grundlagt af historikeren Thomas Kastrup i august 2018. Thomas har en passion for øl og historie, og Old Hat Brewing Companys mål at brygge sig igennem historien, så godtfolket kan smage historien fortalt gennem øl.
Grønskov Bryg, grundlagt i 2016 af Per Grønskov. Per Grønskov kontraktbrygger på Rækker Mølle Bryghus og lancerede sin første øl i 2016. 
Bad Seed Brewing, grundlagt af Frederik Hector Schmidt i 2013. Indtil 2018 var Bad Seed Brewing et fantombryggeri, men i begyndelsen af 2018 tog Fredrik Hector Schmidt springet og åbnede sit eget bryggeri i Storvorde, sydøst for Aalborg. 
Bang & Harbo – Håndbryg, grundlagt af Klaus Bang og Michael Harbo. Makkerparret har siden begyndelsen af 00’erne håndbrygget, men i 2016, efter to DM-guldmedaljer i håndbryg, valgte de at starte fantombryggeriet  Bang & Harbo. Bryggeriet har to øl med i finalen ved Årets Danske Ølnyhed 2018; Sort Soma og Dark Vader. 
Beard Brew, grundlagt i 2018 af Morten Fogdahl-Wiese og Dennis Mejdal. Beard Brew er resultatet af syv års passion for køkkenbryg i kobberkar. I 2018 blev passionen til det første kommercielle øl, der brygges på Randers Bryghus. 
Køb billet til Ølfestival 2019 her
[ug_unik_standplan]