Ved ankomst

Venteområdet åbner halvanden time før dørene åbner ind til hallen. Her kan I i fred og ro få scannet jeres billetter og få udleveret et festivalarmbånd og 10 smagepoletter.

Når vi åbner ind til selve hallen, går I ind og tager et smageglas og så er I klar til at smage på herlighederne på de forskellige bryggeriers stande.

 

I dag er sidste frist for bestillng af mad på forhånd

Bliver man sulten undervejs har vi to salgsboder med diverse lækre retter og pølser. Men vil I gerne undgå at stå for længe i kø, kan I bestille mad på forhånd – på den måde undgår I at skulle stå i kø til bestilling og betaling. Men skynd jer – sidste frist er i dag, mandag.

Bestil mad her

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte vores Ølfestival infostand, som også er vores medlemsservice – stand 100. Her kan I høre mere om foreningen bag Ølfestivalen og blive indmeldt i Danske Ølentusiaster.

 

Der er ingen Corona-restriktioner

Vi har tidligere meldt ud, at hvis der stadig var gældende restriktioner, skulle man medbringe et coronapas. Men da alle restriktioner er ophævede, er dette ikke længere nødvendigt.

 

Husk dine fem medlemspoletter

Husk, at du som medlem af Danske Ølentusiaster kan gå hen i medlemsservice (stand 100) og få udleveret dine fem medlemspoletter ved fremvisning af dit medlemskort.

 

Gode Ølsteder i København

Når jeres Ølfestival-session slutter er der stadig mange gode ølsteder rundt omkring i København.

Find dem her

Henter standplan... Brug fingrerne til at zoome og flytte standplanen.
(Klik her for at lukke dette tooltip)