Da vi sagde farvel til de sidste glade gæster på Ølfestival 2022, begyndte vi allerede at se frem til igen at kunne slå dørene op til en verden af øl i Lokomotivværkstedet til Ølfestival 2023.

Rie Sørensen, som har været en væsentlig del af Danske Ølentusiaster og festivalblæksprutte i en årrække, blev hurtigt udpeget til at gentage succesen som festivalkoordinator og har således igen i år fået den ærefulde tjans at sørge for, at alting klapper før, under og efter den traditionsrige Ølfestival.

Bag kulisserne har Rie og festivalledelsen allerede været i gang med forberedelserne længe, og der bliver lagt et stort arbejde i at koordinere alle tiders festival for både udstillere, frivillige og gæster. Festivalkoordinatoren har store forventninger:

“Hvert år forsøger vi at lave den bedste Ølfestival, og i år er bestemt ingen undtagelse. Udstillerne har virkelig bakket op om festivalen, og vi har flere nye tiltag i støbeskeen. Vi glæder os!”

2023 er også året for Danske Ølentusiasters 25 års jubilæum, og mon ikke det også bliver markeret på dette års Ølfestival. Højt Skum!