Vi glæder os!

Festivalkoordinator Rie Sørensen

Da vi sagde farvel til de sidste glade gæster på Ølfestival 2022, begyndte vi allerede at se frem til igen at kunne slå dørene op til en verden af øl i Lokomotivværkstedet til Ølfestival 2023.

Rie Sørensen, som har været en væsentlig del af Danske Ølentusiaster og festivalblæksprutte i en årrække, blev hurtigt udpeget til at gentage succesen som festivalkoordinator og har således igen i år fået den ærefulde tjans at sørge for, at alting klapper før, under og efter den traditionsrige Ølfestival.

Bag kulisserne har Rie og festivalledelsen allerede været i gang med forberedelserne længe, og der bliver lagt et stort arbejde i at koordinere alle tiders festival for både udstillere, frivillige og gæster. Festivalkoordinatoren har store forventninger:

“Hvert år forsøger vi at lave den bedste Ølfestival, og i år er bestemt ingen undtagelse. Udstillerne har virkelig bakket op om festivalen, og vi har flere nye tiltag i støbeskeen. Vi glæder os!”

2023 er også året for Danske Ølentusiasters 25 års jubilæum, og mon ikke det også bliver markeret på dette års Ølfestival. Højt Skum!

[ug_unik_standplan]